Site icon AutoKyiv

На New Cars Fest 2018 можна буде протестувати чимало автоновинок

У  ході фестивалю нових автомобілів New Cars Fest 2018 у Києві, який пройде з 26 по 27 травня на ВДНГ, можна буде ознайомитися з широким модельним рядом Renault. А саме – з машинами Kadjar, Stepway, Captur, Koleos і новим Duster.

На спеціальному майданчику буде представлено Renault Megan Sedan, який переміг в акції «Автомобіль року в Україні 2018» в номінації кращий компактний автомобіль. Нагадаємо, що хетчбек Renault Megan став кращим легковим автомобілем 2017 року Україна.

Renault Duster 2018

ПОРІВНЯЛЬНИЙ ТЕСТ
Наочне порівняння старого і нового Дастера

У рамках New Cars Fest 2018, всі бажаючі, що мають водійські права, зможуть особисто проїхатися за кермом новітніх моделей Renault. Перш за все, це новий кросовер Renault Duster 2018 року. Для тестів доступні машини з різними двигунами – як з бензиновим, так і з дизельним.

Renault ZOE

Крім цього, буде надана унікальна можливість випробувати електромобіль ZOE, продажі якого нещодавно стартували в Україні. І нарешті, на тестовому майданчику буде доступний великий кросовер Renault Koleos другого покоління.
Відвідувачі New Cars Fest 2018 зможуть також взяти участь в розіграші призів від Renault в Україні.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version