Site icon AutoKyiv

Новий сезон і новий лідер на моторинку

Як повідомляє AUTO-Consulting, з початку нового мотосезону в Україні сформувався новий лідер продажів. Змінилися і позиції інших «гравців». А загальне число проданих нових мотоциклів вже досягло 2000 штук.

Так, ще за підсумками І кварталу 2018 року брендом №1 в Україні став Spark, якому вдалося зайняти майже 18% українського ринку. На другому місці опинився Musstang з результатом 14%, а третім став Viper, який вважають кращим 13% покупців.

Показово, що за підсумками І кварталу на українському моторинку спостерігалося непогане зростання продажів +32% і практично всі ключові «гравці» змогли наростити свої фактичні продажі.

Частка китайських мотоциклів на ринку України за підсумками І кварталу 2018 року склала 88%, а фактичний збут такої техніки зріс на 42%. Зростає і присутність мототехніки з Індії, яка вже займає 5,7% всіх продажів.


У новому мотосезоні досить кардинально змінилися і пріоритети покупців мотоциклів. Так, зростаючими залишилися тільки три класи: ендуро, niked\classic і крузові мотоцикли. А ось попит на раніше популярні скутери і круїзери незмінно падає. Скорочується і число бажаючих їздити на спортбайках.

Ще один тренд сезону – це поява електромотоциклів. Якщо в минулому році, в основному, електричні версії були представлені тільки у сегменті скутерів, то в 2018 році вже цілком можна підібрати собі і електричний мотоцикл. Число пропозицій такої техніки зростає.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

 

Exit mobile version