Site icon AutoKyiv

На вулиці, що в центрі столиці, на півроку обмежать рух

Із 28 травня по 30 листопада в Києві буде обмежено рух транспортних засобів з зайняттям проїзної частини та тротуару на вулиці Діловий від будинку № 1/2 до будинку №13. Про це повідомляється в розпорядженні КМДА.

Ці зміни дозволять безпечно прокласти мережі водопостачання та каналізації, підключити до мереж зливової каналізації і влаштувати автопід’їзд до житлово-офісного комплексу з вбудовано-прибудованими приміщеннями та паркінгом на вулиці Діловий, 5 у Печерському районі, який будує ТОВ “Сучасний квартал”.

Товариство зобов’язане дотримуватися вимог законодавства про порядок виконання будівельних робіт, а також розробити і погодити в Управлінні патрульної поліції в Києві та подати на затвердження до Департаменту транспортної інфраструктури схему організації дорожнього руху на період будівельних робіт. Під час їх виконання буде забезпечений вільний і безпечний прохід пішоходів і проїзд транспортних засобів.

Після завершення будівництва товариство повинно відновити покриття проїжджої частини і тротуарів і передати їх за актом КП “Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Печерського району”. Технічні ж засоби регулювання дорожнього руху будуть передані КП “Центр організації дорожнього руху”.

Нагадаємо, Київська міська державна адміністрація оприлюднила графік робіт комунальної корпорації “Київавтодор” з ремонту вулично-дорожньої мережі столиці на 2018 рік. Про це повідомила заступник директора Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Наталія Куракова.

У 2018 році комунальна корпорація” Київавтодор “буде продовжувати роботи з ремонту вулично-дорожньої мережі столиці. Днями буде розпочато капітальний ремонт шляхопроводу на перетині вул. Олени Теліги та вул. Кирилівської. Крім того, в 2018 році капітальний ремонт очікується на просп. Бандери і Палладіна, Софійській площі, вул. Назаровской, Леонтовича, Заболотного, Довженко, міст Метро через Русанівську протоку, два шляхопроводи на перетині вул. Богатирській з просп. Оболонським та інших об’єктах“, – йдеться в повідомленні.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version