Site icon AutoKyiv

Київавтодор назвав місця для парко-«кишень»

Облаштування паркувальних «кишень» для автомобільного транспорту ведеться в рамках програми капітального, поточного ремонту доріг і реконструкції для упорядкування руху та забезпечення порядку з паркування транспортних засобів на вулицях Києва – повідомили у прес-службі компанії «Київавтодор».

Представники компанії відзначили, що такі «кишені» будуть облаштовані виключно в тих місцях, де дозволить це зробити ширина тротуару, а саме між деревами, в так званих «мертвих зонах» частини тротуарів. Таким чином, при створенні зручних місць для паркування, зелені насадження не будуть пошкоджені.

Відомо, що сьогоднішні норми передбачають на житлових вулицях тротуари шириною від 1,5 метрів, а на магістральних вулицях – від 3 метрів.

Нагадаємо, що з серпня поточного року в силу вступить закон про парковки, згідно з яким всі транспортні засоби, припарковані в НЕ ПЕРЕДБАЧЕНИХ для цього місцях будуть евакуйовані в примусовому порядку і доставлені на штрафмайданчики.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version