Site icon AutoKyiv

Вартість “мажорного” номера…

Абсолютно кожен водій за прийнятну ціну може змінити свій державний номер на будь-який інший красивий і унікальний. Послуга легальна, номерні знаки сьогодні виготовляються з дотриманням стандартів ДСТУ на сучасному сертифікованому обладнанні. Автономери мають систему захисту: штамп виробника, голограму, светловідбиваючу плівку. З номерами видається документ департаменту МВС України про видачу вам індивідуальних номерів, передають Вести.

Замовити можна таку оригінальну комбінацію цифр, як 7777, 0001 або нестандартні слова – і мають певну ціну.
Щоб отримати такі права досить зайти на сайт компанії, яка спеціалізується на виготовленні таких номерів, залишити заявку або приїхати до них в офіс. Для оформлення номера необхідні копії техпаспорта, а також паспорт власника транспортного засобу. Після передоплати проводиться перевірка бажаної комбінації іменних номерів у ДАІ, на випадок якщо обрані вами номери вже кимось зайняті. Якщо ж індивідуальні номери вже є у когось у вашій області, можна вибрати схожі варіанти, які вам запропонують.

Вартість пам’ятних автомобільних номерів різна і залежить від їх «крутості»:

Комплект іменних номерів з дозвільним листом, які виготовляються 1 місяць – 6700 грн.
Нестандартний тип іменного номера (повторювані однакові цифри або букви), виготовлення 1 місяць – від 8 000 грн.
Оновити комплект іменних номерів від однієї години – 450 грн.
Оновити комплект іменних номерів, виданих після 2015 р. коштувати 600 грн., а чекати доведеться близько години.
Дозвільний лист для перезакріплення іменних номерів за новим автомобілем – 2500 грн. Чекати потрібно 3-5 днів.
Рамка для стандартного номерного знака 520х112 мм обійдеться в 50 гривень, а рамка на американський номер 300 × 150 мм – 100 грн.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version