В даний момент ведеться ремонт вулиць Олени Теліги та капітальний ремонт шляхопроводу на перетині Кирилівської та Теліги. Останній раз його ремонтували в 1963 році.

Також в цьому році постелять новий асфальт на проспекті Степана Бандери, заявив директор “Київатодору” Олександр Густєлєв. Загалом “напрямок між Шулявським шляхопроводом та Північним мостом буде завершено повністю до кінця року“, – заявив Густєлєв.

Уже ведеться ремонт Алма-Атинської, Володимирської, Набережного шосе, бульвару Вернадського, проспекту Павла Тичини, транспортних розв’язок на перетині просп. Комарова та бульв. Вацлава Гавела, проспекту Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Покотила та інших об’єктів, повідомляє прес-служба корпорації.

Ще одна масштабна реконструкція в 2018 році буде проведена в межах великої Кільцевої дороги. Так, ремонт буде проводитись на проспекті Палладіна та вул. Академіка Заболотного.

Серед планів на 2019 рік – проспекти Героїв Сталінграда, Космонавта Комарова, вулиці Богатирська, Борщагівська та інші.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.