Site icon AutoKyiv

Особливості національних перевезень: перевантаження

Таке ви навряд чи зустрінете на наших вулицях. Це можна назвати божевіллям або боротьбою за ефективність, але на жителів Європи такі картини справляють незабутнє враження.

1. Республіка Малаві – держава в Південній Африці. Так тут перевозять тюки з тютюном, щоб взяти участь в аукціоні. Це один з основних експортних продуктів у республіці.

 

2. Індійський штат Тріпура. Фермер перевозить солому на своєму велосипеді. За один раз більше забрати не вдалося.

3. А таке можна зустріти на вулицях Шанхая. Жінка перевозить на своєму велосипеді теплоізоляційні плити.

4. Обмежена видимість. Шеньян – найбільше місто в північно-східній частині Китаю. Перевезення коробок і ящиків на триколісному велосипеді.

5. І знову Китай, провінція Хебей. Фермер везе сушені стебла.

6. Весняний фестиваль в Китаї – одне з найбільших свят планети. Щорічно десятки тисяч китайців повертаються на батьківщину, щоб відзначити настання нового року за місячним календарем разом зі своїми сім’ями. Святковий період триває в Китаї 40 днів. У ці дні відчувається серйозна проблема з квитками, тому іноді краще влізти в поїзд через вікно.

7. Прикордонний пункт «Рафах» – єдиний для жителів Гази вихід у зовнішній світ – був закритий в середині 2007 року. Ці палестинці чекають в автобусі переходу кордону.

8. Пномпень – столиця Камбоджі. Так тут люди часто добираються після роботи додому.
 9. Знову Бангладеш, місто Дакка. Робочі везуть на ринок порожні бочки.
 10. Кордон між Газа і Єгиптом. Ця палестинська сім’я невірно розрахувала кількість осіб у возі. Хоча до кордону вони якось добралися.
 11. Нуакшот – столиця Мавританії, економічний і культурний центр країни. Так тут перевозять тюки з рисовими стеблами.
12. У приміських поїздах Мумбаї, Індія.
13. Центр Пекіна. Завантажений під зав’язку триколісний велосипед.
 14. Переправа по річці Ялу, місто Сінийджу, Північна Корея.

15. Місто Мандалай – колишня столиця королівства Бірми. Буддійські монахи не влізли у місцеву маршрутку, довелося їхати ззаду.

 16. Індійський штат Уттар-Прадеш. Діти повертаються зі школи додому.
17. Місто Могадішо – столиця Сомалі, найбільше місто і головний порт країни, а також її культурний, і фінансовий центр. Місцеві жителі їдуть у справах на пікапі 2 вересня 2009.
 18. Бомбей, Індія, 14 липня 2005 року Сотні мільйонів індійців, в тому числі дітей і людей похилого віку, борються за виживання, маючи менше 1 долара в день.

19. Більше 2.5 мільйонів мусульман зібралися недалеко від столиці Бангладешу на Всесвітні мусульманські збори – друге після хаджу найбільше щорічне ісламське свято. Після закінчення спільної молитви величезна кількість віруючих повертається на батьківщину. Їм доводиться їхати на дахах поїздів, автобусів. Повернення на батьківщину по-бангладешськи – незвичайне видовище.

 20. Ця жінка купила диван і везе його додому на своєму триколісному велосипеді. Мабуть, доставка не входила у вартість. Центр Пекіна.

21. Ця людина заробляє вантажними перевезеннями. Він не міг собі дозволити купити для цих цілей автомобіль, а ось велосипед за $55 – це запросто. Його нове замовлення – доставка бамбукових кошиків, Пекін.

22. А це продавець меблів, везе свій товар на ринок по вулицях Шанхаю.

23. Продавчиня порожніх пляшок у Марокко.

24. Ці люди їдуть на фестиваль духів, який проходить недалеко від міста Мандалай – другого за величиною міста в М’янмі. Місць у вагонах вистачило не всім.

25. Індійський штат Тріпура. Перевезення пластикових ємностей в мішках.

26. І як же без нашого брата… Тут вже зовсім не до сміху… І справа не у формах, а у об’ємах і тоннах…

Абсолютний антирекорд з перевантаження в Україні – фура повна маса якої складала… 202(!!!) тонни при нормі 40(!!!) тонн.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version