Site icon AutoKyiv

Щоб розвантажити трафік на Обухівській запланували альтернативний об’їзд

Під час сьогоднішньої зустрічі заступника голови КМДА Дмитра Давтяна, профільних транспортних спеціалістів, представників дорожнього сервісу та патрульної поліції із мешканцями довколишніх будинків йшлося про необхідність у найкоротші строки знайти рішення щодо об’їзду вулиці Обухівської, яка у часи пік перевантажена та стоїть у заторах – повідомляється на сайті КМДА.

«Ми отримали чимало звернень від мешканців будинків про те, що вузька і не пристосована до значного трафіку вулиця у ранковий та вечірній час буквально стоїть. Це, безумовно, створює незручності і для водіїв, але ще більше – для людей, які живуть тут. Крім того, це загрожує безпеці руху, тож маємо оперативно відреагувати», – прокоментував Дмитро Давтян.

Разом зі спеціалістами він поспілкувався із місцевими мешканцями.

«Трапляється так, що мешканці сусідніх будинків чи вулиць не можуть домовитися між собою. Хтось застосовує радикальні дії, перекриваючи «робочий» проїзд бетонними плитами. Однак це рішення створює незручності для інших вулиць, які теж не пристосовані до транспортного потоку, який з роками лише зростає. Мешканці міст довкола Києва використовують такі вулиці, як Обухівська, щоб швидше, оминаючи основні затори, дістатися до столиці. Навряд чи цей крок можна назвати оптимальним для всіх», – сказав Дмитро Давтян.

Задля безпеки та зручності спеціалісти все ж домовилися про створення альтернативного об’їзду більш широкою вулицею (Чорнобильською). Проте це тимчасове рішення, а в перспективі – добудова повноцінної об’їзної дороги.

 Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version