Site icon AutoKyiv

Столичним водіям дадуть “знижку” на штрафи

За порушення правил дорожнього руху, в частині паркування транспортних засобів, київським водіям доведеться заплатити штраф у 20-ти кратному розмірі залежно від вартості години паркомісця.

Про це на брифінгу повідомив виконуючий обов’язки директора КП «Київпарктранссервіс» Олександр Німас, передає кореспондент «Місто Київ».

За словами Німаса, суми штрафів будуть залежати від зонування. Сьогодні в Києві є 3 зони, вартість паркування в яких становить 5, 7 і 10 гривень. У разі, якщо водій вирішив схитрувати і не платити за парковку, то згодом йому доведеться заплатити штраф, сума якого складе 100, 140 і 200 гривень, відповідно.

«Хочу відзначити, що протягом 10-ти днів з моменту залучення до відповідальності за несплату паркувального місця діятиме дисконт у вигляді 50% знижки на оплату всієї суми штрафу», – сказав Олександр Німас.

А ось за порушення ПДР в частині зупинки і стоянки транспортних засобів водіям-порушникам доведеться заплатити штраф у розмірі 250 гривень.

У КП «Київпарктранссервіс» також підкреслили, що залишитися безкарним не вийде – порушників ловитимуть за допомогою фото- та відеофіксації.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version