Site icon AutoKyiv

Десятки світових автокомпаній відмовилися представляти свої автомобілі у Москві

9 серпня в Москві стартує автомобільна виставка “ММАС-2018”. Однак 30 виробників відмовилися від участі в заході. Зазначається, що свою продукцію на мотор-шоу представлять тільки 8 компаній, серед яких “АвтоВАЗ”, – передає Еспресо з посиланням на російські ЗМІ.

Серед компаній, які відмовилися від участі у виставці, є як імпортери, так і виробники: Audi, BMW, Mazda, Volvo, Toyota, Lexus, Mercedes-Benz, Land Rover, Jaguar, Skoda, Nissan, Datsun, Infiniti, Cadillac, Chevrolet, Ravon, Subaru, Suzuki, Chery, Peugeot, Citroёn, Porsche, Honda.

Компанії Ford, Mitsubishi, Fiat Chrysler, Dongfeng, Zotye, Genesis, Foton, FAW, Brilliance остаточного рішення ще не прийняли. Втім, як зазначає видання, аналітики переконані, що автовиробники, які сумніваються, «…з високою долею ймовірності також проігнорують автомобільну виставку…».

Зокрема, російські представники марки BMW пояснили, що компанія не приїде на виставку через те, що нібито вирішила зосередити свої сили на заходах, які орієнтуються на клієнтів.

Офіційно у “ММАС-2018” візьмуть участь LADA, Hyundai, Renault, KIA, УАЗ, Lifan, Haval і Volkswagen.

Раніше член ради НАТО заявив, що Росія втратила довіру Заходу.

Московський автосалон відбувається раз на два роки починаючи з 1993 року. З 2005-го – раз на 4 роки. За цей час в автосалоні взяло участь 80 компаній, які виставили більше 600 автомобілів.

«ММСА» має міжнародний статус та проводиться за підтримки всесвітньої організації автовиробників OICA.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version