Site icon AutoKyiv

Міст Метро хочуть відремонтувати

Ремонт моста Метро в Києві повинен початися в нинішньому році. Про це повідомляється в оголошенні, розміщеному на сайті державних закупівель Prozorro.

“Київавтодор” оголосив торги в результаті яких буде обрано виконавця робіт. Підрядник повинен буде капітально відремонтувати опори, деформаційні шви, систему водовідведення, перестелити залізничне полотно, асфальтове покриття дороги і тротуарів, замінити трубопровід і електрокабелі, встановити нове поручневе огородження іопрори освітлення, нанести дорожню розмітку, а також озеленити аудиторію.

Початкова ціна питання – 235 млн грн. Заявки приймаються до 14 травня, аукціон призначений на 19 червня.

Роботи повинні бути проведені протягом 9 місяців з моменту підписання контракту. Таким чином, реконструкція може початися вже в нинішньому році і завершитися в першій половині наступного року.

Міст Метро – перший метроміст через Дніпро в Києві. Відкритий 5 листопада 1965 року. Двоярусна споруда для руху метропоїздів і автотранспорту. Міст Метро разом з Русанівським мостом з’єднує правобережну частину Києва з Русанівкою, Лівобережним масивом, Воскресінкою, Лісовим масивом, зоною відпочинку – Гідропарком. На правому березі Дніпра міст завершує станція метрополітену “Дніпро”.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version