Site icon AutoKyiv

Mercedes продемонстрував ТОП своїх найсучасніших технологій (ВІДЕО)

Нещодавно відомий автогігант Mercedes розмістив на своєму Ютуб-каналі відео, в якому продемонстрував свої передові технології. Подивившись ролик глядачі отримують можливість простежити як технічні нововведення проходять свій шлях впровадження у виробництво, починаючи від використання в концепткарах і закінчуючи серійними моделями – повідомляє AvtoDream

ТОП відкриває система під назвою «car-to-x». Вперше її випробують на моделі Mercedes F 125. Ця опція дозволить інтегрувати автомашину з всесвітньою павутиною Інтернет. Вона дозволить підтримувати автомобілям зв’язок між собою на дорозі, тим самим повідомляючи водіям про ситуації на дорозі.

Також до рейтингу потрапила така опція як встановлене прозоре скло на даху моделі автомобіля Mercedes F 200. Особливість даного скла в тому, що на його поверхні є спеціальне рідкокристалічне напилення. Якщо з кабіни на нього подається сигнал то, воно стає непрозорим.

Ще одним різновидом технології стали інфрачервоні фари, які застосовуються на моделі Mercedes F. Вони дозволяють отримати таку опцію як нічне бачення.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version