Site icon AutoKyiv

У столиці 6-бальні затори

Станом на 9 ранку в Києві зафіксовано 7 ДТП, одне відбулося на під’їзді до Ірпеня, рівень заторів у столиці досяг 6 балів – повідомляє Голос.UA із посиланням на веб-сервіс Яндекс.Пробки.

Так, ДТП зафіксовано біля станції метро «Поштова площа», біля метро «Палац спорту», ​​а також на вул. Жилянській, біля станції метро «Золоті ворота», на Софіївській Борщагівці.

Швидкість руху транспорту на бульварі Л. Українки не вище 5 км на годину, на Жилянській не вище 5 км на годину, на Кільцевій дорозі – до 5 км на годину.

На бульварі Т. Шевченка машини їдуть не швидше 5 км на годину, серйозний затор виник на вул. Ярославів Вал – швидкість транспорту не перевищує 3 км на годину.

На Парковій дорозі швидкість автомобілів до 5 км на годину, на Набережному шосе – до 15 км на годину. Біля станції метро “Берестейська” машини сповільнилися до 15 км на годину.

Близько 9:10 зафіксовано ще одне ДТП на Кільцевій дорозі, тут швидкість не вище 10 км на годину, а на прилеглій вул. В. Чорновола – до 7 км в годину.

Ще одна дорожня аварія сталася на проспекті Перемоги, де швидкість транспорту в межах 10 км на годину, і в селі Софіївська Борщагівка.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version