Site icon AutoKyiv

У столиці відбулася виставка електротранспорту

При вході в основний павільйон розмістили нову BMW i3s. У неї низькопрофільні колеса й трохи змінений екстер’єр. Це спортивна версія німецького електромобіля з двигуном на 184 к.с. Він розганяє машину до 100 км/год за 6,9 с.

Неподалік на стенді Hyundai презентували кілька IONIQ. Один – гібридний, інший – лише на електротязі. Останній має чималий запас ходу – 250-280 км, залежно від стилю їзди. Коштує у повній комплектації понад 900 тис. грн.

Французька компанія Renault виставила фургон Kengoo із пробігом на одному заряді понад 100 км, а також – одну із найпопулярніших електричних моделей у Європі Renault ZOE. Її продажі обіцяють із квітня. У електромбіля удосконалений двигун на 92 к.с., запас ходу – близько 200 км. А вартість малолітражки – 916 тис. грн. – пише Gazeta.ua

 

Крім цього у рамках Plug-in Ukraine відбулася презентація єдиного і першого в Україні американського електромобіля Tesla Мodel 3. Він представлений у повній комплектації – зі скляним дахом, автопілотом і подовженим пробігом на одному заряді до 500 кілометрів. У його салон посадили космонавта в скафандрі. У неділю на цьому стенді Electrocars показували у розрізі більшу Tesla-Model S. Спеціалісти компанії розібрали легковик, аби показати, чим ця машина відрізняється від інших бензинових автомобілів.

На стенді японського Mitsubishi показали оновлений гібридний позашляховик Outlander PHEV у повній комплектації. Точну ціну машини ще не оголосили.

Нагадаємо, що цього року на ввезені електрокари в Україну скасували мито та ПДВ.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version