Site icon AutoKyiv

Новий кросовер Seat «охрестили» потенційні покупці

Компанія Seat вперше за всю свою історію дала можливість стороннім людям вибір назву для своєї моделі. У проекті брали участь понад 140 тис. людей із 134 країн світу, а було відібрано 10 130 пропозицій. У “півфінал” пройшли назви – Abrera, Alboran, Aran, Aranda, Avila, Donosti, Tarifa, Tarraco і Teide. Наступним етапом було відсіяно 5 назв і в фінал пройшли Alboran, Aranda, Avila і Tarraco. У голосуванні серед 146 124 осіб переможцем стала назва Tarraco (на честь іспанського міста на побережжі Середземного моря). Дана назва набрала 51 903 голоси.

За відомою інформацією флагманський кросовер Seat Tarraco буде довжиною 4.7 м., а серцем автомобіля стануть виключно турбомотори, бензинові та дизельні, з віддачею 150-220 сил. КПП буде механічна, або роботизована, а також передній або повний привід.

Офіційна прем’єра «хрещеника» більш ніж 146 тисяч фанатів марки з 134 країн світу відбудеться в рамках Женевського автосалону, що відкривається 8 березня. Старт продажів Seat Tarraco запланований на кінець 2018 року.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version