Site icon AutoKyiv

Чи варто купувати вживані литі диски?

Це питання таке ж насущне, як і купівля б/в шин. Але іноді досить подивитися на фото, щоб зробити правильні висновки – пише АвтоЦентр.

Сьогодні існує маса станцій, що пропонують відновлення і ремонт литих дисків. Деякі із них навіть готові гарантувати якість проведених робіт без порушення структури металу. Прокатка, рихтування, зварювання дисків аргоном – за ваші гроші будь-який каприз. Також все частіше потрапляють в Україну б/в литі диски «без пробігу по Україні» та «тільки з Європи». Такі колеса привертають увагу доступністю і, на перший погляд, відмінним станом. Та й саме магічне словосполучення «з Європи» на багатьох діє гіпнотично. Де-де, а в Європі ж не обманюють!

І хоча, точно ніхто не скаже, як виглядали б/в диски до надходження в продаж, існує чималий ризик купити литі диски після ремонту. Причому цей ремонт може бути не косметичним, а таким, який не можна проводити… в принципі. Та це не хвилює тих, хто хоче на цьому «нагріти» руки і поповнити власний гаманець.

 

Ви все ще думаєте, що всі машини з Європи і США потрапляють до нас в ідеальному стані??? Як би не так…

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version