Site icon AutoKyiv

Toyota представила кросовер Yaris Cross

Нова «прохідна» модель Toyota Yaris Cross відрізняється від звичайного хетчбека візуальними надбудовами. Наприклад, компактний автомобіль отримав додатковий  пластиковий захист кузова для зберігання від дрібних пошкоджень.

Крім цього, машина оснащується оригінальними протитуманними фарами і світлодіодними ходовими вогнями, а також масивними 16-дюймовими литими дисками особливого дизайну. В салоні «високого хетча» Toyota Yaris Cross можна виявити додаткову шкіряну обробку і мультимедіа-комплекс із навігацією.

Габаритна довжина кузова псевдокроссовера Toyota Yaris Cross становить 4 145 мм. Ширина і висота посилання – 1 730 і 1475 мм. Просвіт – 135 мм. Таким чином, за цими показниками машина нічим не відрізняється від звичайної моделі.

У моторному відсіку Toyota Yaris Cross розташований 1,5-літровий бензиновий двигун 2NR-FE Dual VVT-i, який здатний генерувати 108 кінських сил і 140 Нм оборотного моменту. Тяга передається на колеса передньої осі через 5-ступінчасту механічну коробку.

На даний час кросовер доступний в Південній Африці.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version