Site icon AutoKyiv

У мережі з’явилися фото чотиридверного Mercedes-AMG GT

Німецька преміальна марка Mercedes-Benz опублікувала перші офіційні фотографії нового 4-дверного суперкара, який буде запропоновано на світовому ринку під назвою Mercedes-AMG GT Coupe.

Світова прем’єра конкурента Porsche Panamera відбудеться в рамках автосалону в Женеві-2018.

Нагадаємо, раніше передбачалося, що серійна версія 4-дверного прототипу Mercedes-AMG GT Concept отримає назву Mercedes-AMG GT4.

Однак компанія вирішила назвати новинку Mercedes-AMG GT Coupe. Відзначимо, що по-суті і та й інша назва вже є в модельному ряду виробника.

На перших офіційних фото нового 4-дверного спортивного автомобіля Mercedes-AMG GT Coupe ми бачимо як і раніше закамуфльовану модель. Ніякої офіційної інформації про технічну «начинку» авто поки немає.

Нагадаємо, що кілька днів тому в інтернеті з’явилися шпигунські фото нової моделі Mercedes-AMG GT Coupe, на яких автомобіль відображений практично без камуфляжу.

Дадаток. Із  чуток, нова спортивна модель Mercedes-AMG GT Coupe буде доступна з 4,0-літровим двигуном V8, потужністю понад 600 кінських сил.

Крім цього, компанія запропонує гібридну модифікацію новинки, потужність якої складе близько 800 сил.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version