Site icon AutoKyiv

Розумна сигналізація повідомить, що відбувається з вашим авто

Компанія Київстар полегшує життя багатьом автомобілістам, запускаючи сервіс онлайн-стеження за автомобілем. Він зможе повідомити про спробу злому або виявити ваш автомобіль на парковці. Автотрекінг буде працювати за допомогою додатка на смартфоні і двох датчиків.

Для установки автотрекінга в машину необхідно помістити Автоінформер, який підключається до електромережі самого автомобіля. У конструкції машини ховається Автомаяк, а на телефон власника встановлюється спецдодаток.

Власник отримає повідомлення про удар машини на парковці, відключення сигналізації, включення запалювання або будь-якого переміщення транспортного засобу.

При підключенні послуги «Автотрекінг» доведеться платити щомісячну абонплату в розмірі 100 грн., за «Автомаячок» – 35 грн., а за «Автоінформер» – 65 грн. Вартість повної послуги «Автотрекінг», включаючи два пристосування складе 3 699 грн. одноразово, а вартість «Автомаяка» і «Автоінформера» обійдеться в 1999 грн.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version