Site icon AutoKyiv

Мобільний додаток 2ГІС оновили

Мобільний додаток 2ГІС – це не тільки довідник організацій з 3D картою міста, але і Навігатор.  2ГІС постійно актуалізує карти і дорожню мережу. Сервіс знає безліч внутрішньоквартальних проїздів, які будинки обгороджені парканами і де знаходяться шлагбауми і хвіртки, де розташовані входи в організації.

Над оновленням Навігатора більше чотирьох місяців працювали водії та картографи. Водії щодня фіксували дорожні знаки, пішохідні переходи, ширину доріг та інше за допомогою професійного відеореєстратора. Вони об’їхали всі дороги Києва, Борисполя, Броварів, Ірпеня та основні траси. У цілому водії проїхали 11000 км і відзняли більше 300 годин відео.

Трохи пізніше до водіїв підключилися картографи – вони аналізували відзнятий матеріал і вносили дорожні знаки і розмітку, «лежачих поліцейських» і шлагбауми на карту 2ГІС. На карту Києва додали оновлену після ремонту розмітку Кільцевої дороги, бульвару Дружби народів, Південного моста і мосту Патона.

В оновленому «Навігаторі 2ГІС» при побудові маршруту враховується дорожня обстановка – маршрут будується в обхід пробок. На карті можна побачити тимчасові перекриття доріг через ремонт або громадських заходів.

При включеному інтернеті інформація оновлюється щодня. Фахівці 2ГІС відстежують зміни в ЗМІ, на сайті міської адміністрації, а також за допомогою веб-камер, які об’єднані в додатковий шар на картах 2ГІС.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version