Site icon AutoKyiv

Карту обмеження руху по Україні опубліковано

Через погіршення погодних умов, в Україні на деяких ділянках дороги сьогодні буде обмежено рух. Про це повідомляє прес-служба МВС України. МВС опублікувало карту, яка повинна допомогти водіям визначитися з маршрутом.

Для роботи снігоочисної техніки часткового обмежується рух великовантажного транспорту на окремих ділянках доріг у Вінницькій, Кіровоградській, Київській, Миколаївській, Одеській, Черкаській та Чернігівській областях.

За словами міністра інфраструктури України Володимира Омеляна, станом на ранок 19 січня шляховики оновили проїзд на всіх автодорогах державного значення.

«Вирішено складну ситуацію на автобані Київ-Одеса в районі Черкаської області. У той же час, обмеження на рух через інтенсивні опади ще діють в ряді областей. Погодні умови ускладнюються на напрямку Київ-Житомир, тому просимо водіїв бути максимально уважними в ці дні і не вирушати в подорож без необхідності…», – сказав він.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version