Site icon AutoKyiv

Заборонили в’їзд великогабаритному транспорту вже у 6 областях

18 січня в зв’язку з сильними снігопадами на дорогах державного значення в Одеській, Вінницькій, Черкаській, Чернігівській, Миколаївській та Київській областях діє заборона для великовантажного транспорту.

У Вінницькій області для вантажівок обмежений проїзд по п’яти дорогах, в тому числі М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка, Р-33 Вінниця-Михайлівка, Р-36 Немирів-Могилів-Подільський.

У Чернігівській області рух вантажівок обмежено по дорозі Н-07 Київ-Суми-Юнаківка. У Миколаївській області – по дорозі Н-24 від Первомайська до кордону з Кіровоградською областю.

У Черкаській області проїзд великогабаритного транспорту обмежений на деяких ділянках М-05 Київ-Одеса, М-12 Стрий-Знам’янка (через Вінницю), і Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя (через Кременчук) -Маріуполь.

В Одеській області рух великогабаритного вантажного транспорту обмежено по 14 основним автодорогах, в тому числі по М15 Одеса-Рені та Н-33 Одеса-Монаші.

Про це повідомляє Державне агентство автомобільних доріг України.

Відзначається, що для оперативного забезпечення проїзду протягом доби задіяно 1090 одиниць техніки і понад 1400 робітників, на чергуванні знаходиться 821 одиниць техніки та 1160 робітників.

«Стан покриття на дорогах державного значення – переважно мокро», – йдеться в повідомленні.

За інформацією Гідрометцентру, 18 січня в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Київській, Чернігівській і Сумській областях складні погодні умови: сильний мокрий сніг, часом з дощем, хуртовини, місцями дуже сильні опади, налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця.

Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, в південній частині протягом доби 0-5° тепла.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

 

Exit mobile version