Site icon AutoKyiv

Столиця із сучасними переходами

Сьогодні в Києві встановлено майже 60 підвищених пішохідних переходів. Саме стільки комунальна корпорація «Київавтодор» змогла облаштувати в Києві з 2016 року.

«З 2016 року… комунальна корпорація «Київавтодор» реалізує програму з облаштування підвищених пішохідних переходів. На сьогодні таких переходів в столиці вже майже 60», – повідомляє прес-служба КК «Київавтодор».

Відзначається, що підвищені переходи виконують подвійну функцію – це не тільки «лежачий поліцейський», який змушує водіїв знижувати перед ними швидкість, але і зручність для пішоходів, в тому числі для людей з обмеженими фізичними можливостями та сімей з колясками.

Також прес-служба повідомила, що на мінімізацію можливих наслідків ДТП і безпеку всіх учасників дорожнього руху спрямовані й інші новації – облаштування пішохідних переходів на бруківці, оснащення штучних споруд високоінтенсивною світловідбиваючою плівкою, яка позначає дорожню розмітку 2.1, обладнання інноваційними світловідбиваючими елементами аварійно-небезпечних ділянок вулично-дорожньої мережі.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події

Exit mobile version