Site icon AutoKyiv

Авто без керма і педалей – це реальність 2019 року

Компанія General Motors представила автономний автомобіль четвертого покоління, який, за планами розробників, повинен бути без педалей і керма – повідомляє Tehnot.

Четверте покоління безпілотника General Motors – не просто концепт-кар. Компанія вже подала документи у Національне управління безпекою дорожнього руху США, щоб офіційно затвердити і дозволити експлуатацію таких безпілотників на дорогах. General Motors спільно з компанією Cruise вже готуються до виробництва автомобіля, щоб запустити його в продаж вже через рік.

Безпілотник General Motors четвертого покоління побудований на базі електричного Chevrolet Bolt. Інноваційний автомобіль теж буде електричний. GM випустили звіт про безпеку, який містить багато деталей про засоби і рішення, які зроблять перебування такого автомобіля на вулицях безпечним (серед таких засобів – резервні системи, подушки безпеки на задньому сидінні та ін.)

Виробник не повідомляє подробиць про інші технічні характеристики автомобіля. При цьому представник GM запевнив, що слідом за четвертою генерацією неодмінно будуть випускатися наступні. Ймовірно, для них GM використовує інші платформи і конструкції, а тому можна очікувати на появу великої кількості інших моделей і навіть вантажних автомобілів… без керма.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

 

Exit mobile version