Site icon AutoKyiv

Щоб не стати пішоходом…

В Україні автокрадії не дрімають. Злочинці тисячами відбирають авто у їх власників: на крадіжку вони витрачають лише кілька секунд і не рятує навіть сигналізація.

Зазвичай, зловмисники працюють парами: один стежить за власником машини, інший перехоплює сигнал авто за допомогою грабера. За словами фахівців, ні сигналізація, ні інші протиугінні засоби, не допомагають на всі 100%.

Проте існує спосіб, який допомагає відстежити машину відразу після викрадення. Так, за словами колишнього автокрадія, краще в салоні автомобіля заховати маленький телефон з потужною батареєю, щоб у разі крадіжки мати можливість її відстежити.

Також, щоб повністю убезпечити себе від автокраджіки, варто застрахуватися від викрадення. А під час підписання договору необхідно звертати особливу увагу, коли саме і за яких умов страхова компанія компенсує вартість авто. Адже гроші можна платити регулярно, однак, якщо вашу машину вкрали біля будинку, а не зі стоянки, яка знаходиться під охороною, у виплаті можуть відмовити.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version