Site icon AutoKyiv

На рахунку «Київатодору» недорахували 260 млн. грн.?

З виділених із бюджету столиці  у 2017 році 2,51 млрд. грн. “Київавтодору”, корпорація освоїла… менше двох мільярдів. Цю інформацію опублікував Департамент транспортної інфраструктури Київської міськдержадміністрації. У повідомленні також йдеться, що загалом на потреби комунальної корпорації було заплановано виділити 2,77 млрд грн. Станом на 22 грудня “Київавтодору” не додали понад 260 млн. грн. – повідомляє newsnetwork.tv

Неосвоєними фірмою залишилися понад 780 млн. Але за тиждень до закінчення року загалом на рахунках корпорації та підзвітних їй підприємствах залишалося трохи більше 520 млн. гривень.

Залишається незрозумілим, чому кількість неосвоєних коштів не збігається із фактичним залишком на рахунках. Різниця становить небагато-немало 260 млн. грн.

Додамо, що відповідно до плану бюджетного фінансування на 2018 рік на капітальні витрати “Київавтодору” передбачено 1,15 млрд. грн. за рахунок Дорожнього фонду. Ще додатково виділять майже 212 млн. гривень на закупівлю спецтехніки та на капітальні ремонти.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version