Site icon AutoKyiv

Hyundai Kona може з’явитися і в Україні

На українському авторинку може з’явитися незвичайна новинка. Компанія Hyundai роздумує над тим, щоб розпочати поставки в Україну електричного варіанту кросовера Kona. Про це в коментарі виданню Autoconsulting повідомив генеральний директор компанії «Хюндай Мотор Україна» Геннадій Четверухин.

В автосалонах корейського бренду електрична Hyundai Kona може з’явитися до кінця наступного року. Якщо це станеться, то «Кона» стане першим електрокросовером, який поставляється в Україну офіційно.

На даний момент в Україні можна знайти дві моделі паркетників з електричним приводом: Kia Soul EV і Tesla Model X. Проте обидва авто завозяться в країну неофіційно і, як правило, з пробігом.

Продажі електричної Hyundai Kona стартують в 2018 році. На одному заряді батареї «кореєць» зможе проїжджати близько 350 кілометрів, що дозволить паркетнику увійти в ТОП-10 електромобілів за запасом ходу.

Орієнтовна вартість новинки в Європі – 35 000 євро.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version