Site icon AutoKyiv

У столиці з’явиться транспорт із електронними квитками і нічними маршрутами

Уже незабаром Київ можна буде порівняти з найрозвинутішими містами світу за рівнем розвитку SMART-технологій – завдяки співрпаці з Південною Кореєю – повідомляє телеканал «Київ».

Це та питання про безпечне місто, економіку, сучасні технології та побратимство з Сеулом –обговорювали сьогодні на міжнародному форумі «Smart Sity: Сеул-Україна».

Так, партнери з Сеулу ділились власним досвідом запровадження сучасних технологій в містах і розповіли про методи пристосування людей до новинок.

Перед Києвом постає багато викликів, і серед них чи не найскладніший – поєднати комфорт містян із сучасними технологіями. Приміром, оплачувати проїзд в транспорті тільки через електронний квиток.

Як повідомив телеканалу «Київ» заступник голови КМДА Микола Поворозник, «на завершальному етапі підготовка до підписання договору по побратимству між Києвом і Сеулом… У нас співпраця йде вже більше двох років, є спільні напрацювання. У нас багато спільних напрацювань в частині Smart Sity – це й електронний квиток, і впровадження нічних маршрутів громадського транспорту».

Нагадаємо, Київ і Сеул співпрацюють у сфері розвитку міської цифрової інфраструктури, зокрема, у впровадженні кращих практик використання масивів даних для інновацій у транспортному обслуговуванні міст.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version