Site icon AutoKyiv

З‘явилася нова схема автокрадіжки

Винахідливі викрадачі розробили черговий спосіб, як виманити водія з машини, щоб потім вкрасти його авто, повідомляє АвтоЦентр.

Новою “приманкою” служить… звичайна пластикова пляшка. Злодій закріплює її між колісною аркою і покришкою, і коли автомобіліст рушає, пляшка видає скрегіт, що, безсумнівно, відволікає водія.

Такий вчинок розрахований на те, що водій відразу ж вийде з машини у пошуку джерела дивного шуму, залишивши ключі у замку запалювання. Після цього викрадачеві залишиться лише швидко сісти в авто і поїхати.

Поліцейські радять, щоб уникнути подібних ситуацій, перед поїздкою необхідно добре оглядати машину. Крім того, виходячи з авто, ні в якому разі не варто залишати ключі.

Нагадаємо, що в Україні з початку року викрали більше 7500 авто. Найпопулярнішими марками автомобілів, які викрадають в Україні, є авто ВАЗ, ЗАЗ і Toyota.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

 

Exit mobile version