Site icon AutoKyiv

У столиці планується ще одна транспортна розв’язка

У Києві хочуть побудувати ще одну транспортну розв’язку, яка повинна розвантажити дорожній трафік в центральній частині міста – повідомляє auto.ria Так, міська влада почала процес проектування нової дорожньої артерії на примиканні вул. Старонаводницької і вул. Лаврської до б. Дружби народів. Про це під час інспекції відремонтованого бульвару Дружби народів заявив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

Директор Департаменту транспортної інфраструктури Сергій Симонов додав, що даний проект дозволить збільшити пропускну спроможність транспортного вузла, ліквідувати затори на площі Героїв Великої Вітчизняної війни, мосту Патона з правобережним і лівобережним підходами, а також поліпшити екологічну та транспортну ситуацію в цілому. Реалізовувати ініціативу хочуть розпочати вже влітку наступного року. За попередніми підрахунками на сам проект піде близько 250 мільйонів гривень.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version