Site icon AutoKyiv

У центрі столиці обмежують рух

На два місяці – з 29 листопада 2017 року по 31 січня 2018 року, у зв’язку з підготовкою до проведення новорічних і різдвяних заходів, в історичній частині столиці, перекрили рух по деяких дільницях вулиць.

Водіям і автомобілістам в цей період буде непереливки: підготовчі роботи на місці проведення святкових гулянь вже стартували, тож рух у серці Старого міста буде дещо обмежено. Крім того, протягом декількох днів (19.12 і 31.12.2017 р, а також 1.01.2017 р. і 7.01.2018 р.) буде перекрито рух на ділянці вул. Володимирської (між провул. Рильського і Володимирським проїздом). Для безпечного та безперешкодного проведення народних гулянь міська влада внесе зміни навіть у маршрути руху громадського транспорту.

Регулярний рух по центральній частині Старого міста відновиться лише після остаточного демонтажу конструкцій, 31 січня 2018 року.

Радимо водіям врахувати цю інформацію при плануванні маршрутів в грудні і січні.

Підписуйтесь на канал Київ Автомобільний у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version