Site icon AutoKyiv

Новенькі авто, які найчастіше цьогоріч купували кияни

Київ залишається лідером українського ринку нових авто. Повідомив про це «Укравтопром», також не забувши додати список машин, які стали найпопулярнішими в столиці за період з січня по жовтень цього року. Всього за названий час кияни купили 20 584 нових автомобіля, що становить третину всіх продажів по країні, а також на 30% перевершує показник минулого року – пише auto.ria.com

У десятку найпопулярніших увійшли:

Skoda Octavia – 872 шт; Renault Logan – 861 шт; Kia Sportage – 688 шт; Toyota RAV4 – 581 шт. Volkswagen Polo 545 шт. Renault Duster – 542 шт .; Toyota Corolla – 498 шт .; Skoda Rapid – 472 шт .; Ford Fiesta – 458 шт. Toyota Camry – 413 шт.

Як бачимо, лідером продажів стала Skoda Octavia. 872 моделі отримали столичну прописку в цьому році. На другому місці Renault Logan, який не так вже сильно відстав від лідера – на рахунку французької машини 861 житель столиці. Всеукраїнський лідер ринку нових авто Kia Sportage за столичними мірками знаходиться лише на третьому рядку: тут він розійшовся тиражем у 688 штук.

Замикає п’ятірку лідерів Toyota RAV4, яка стала новим придбанням для 581 киянина, слідом за цим авто йде найпопулярніший в світі компакт – Volkswagen Polo, що розійшовся по гаражах і парковках столиці в кількості 545 штук.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version