Site icon AutoKyiv

«Каток» на дорогах або, як завжди, зима приходить несподівано

Сильный мороз спровокував появу льоду на дорогах та тротуарах більшості областей України.

Ось як про столицю на власній сторінці у Facebook написав адвокат Юрій Іващенко:

«Будьте дуже уважні. Київ. -2 градуси морозу. Зараз на вулиці тотальний лід. Як на дорогах, так і на тротуарах. Нічого не посипано. Лід як завжди з’явився несподівано…»

Негода змінила графік руху громадського транспорту в багатьох містах і селах нашої країни. У столиці через ожеледицю 7-бальні затори, на під’їздах до Києва  також ускладнений рух. Почастішали випадки ДТП та звернень до лікарів-травматологів.

На сьогодні синоптики прогнозують ожеледь та тумани у більшості областей. Виключенням є лише Південь України.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що з 4 ранку на ключових магістралях країни служби Укравтодору будут оброблять автомагістралі відповідними реагентами і сіллю.

Про це він написав у соцмережі: «Через дощ, який почався в 4-5 годин під ранок в центральних і східних регіонах і мінусову температуру на багатьох дорогах – ожеледиця. Вона стала причиною ряду ДТП. Найскладніша ситуація зараз в Київському регіоні. У всіх інших областях проїзд забезпечений»

У боротьбі з негодою задіяно близько 350 одиниць техніки і 500 співробітників.

«Просимо бути максимально уважними, їхати з меншою швидкістю, ніж зазвичай», – додав міністр.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

 

Exit mobile version