Site icon AutoKyiv

Затримали банду викрадачів номерних знаків

Прес-служба Нацполіції повідомляє про звернення представників з інших посольств в Україні, які розповідали про викрадення номерів з їхніх автівок. Жертви викрадачів описували аналогічний перебіг ситуацій, які “прокручували” зловмисники. Вони викрадали номерні знаки з автомобілів, лишаючи «послання» на лобовому склі з пропозицією власникам авто отримати назад свої номерні знаки за умови переказу необхідної суми (300-500 грн.) на рахунок викрадачів. “Сервіс” зловмисників працював відмінно й одразу після переказу коштів викрадачі відправляли повідомлення з указівкою, де можна забрати номери.

Поліція вже затримала двох чоловіків, що здійснювали афери. У них вилучили накрадене, картку, на яку надходили зароблені на аферах гроші та мобільні телефони.

«У більшості випадків потерпілі навіть не повідомляли в поліцію, з огляду на незначну суму, яку втратили. Саме тому ми звертаємося до громадян з проханням: якщо ви перераховували цим зловмисникам гроші на банківську картку з номером 5167491003608451, звертайтеся до Шевченківського УП ГУНП в Києві для надання свідчень », – зазначив начальник відділу Шевченківського управління поліції Ігор Падюк.

Зловмисники зізналися, що здійснювали подібні крадіжки двічі-тричі на тиждень вночі.

Чоловіків сповістили про підозру у здійсненні 4 крадіжок, але правоохоронні органи мають усі підстави підозрювати їх ще у 15 подібних випадках.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version