Site icon AutoKyiv

Тест найменшого кросовера Infiniti QX30 на наших дорогах (ВІДЕО)

The all-new 2017 QX30, which was created for a new generation of premium buyers who appreciate category-defying design inside and out, boasts a purposeful appearance that makes a bold visual statement as part of Infiniti's premium model line-up.

Infiniti QX30 – зовсім свіжа, можна сказати ще навіть гаряча новинка преміальної марки Інфініті. Ця модель розділяє платформу і технічну базу, в принципі, з відомим Mercedes GLA – ділиться інформацією ТопЖыр.

Зовні Infiniti QX30 дуже гарний. Цей кросовер нехай і є піднесеним над асфальтом хетчбеком, але виглядає одночасно позашляхово і стильно. Однозначно можна сказати, що перед нами модний і навіть зухвалий компактний SUV. Хоча є ще й просто Q30 – це вже чисто міський хетчбек.

Зовні QX30 виглядає як справжній Інфініті, а ось наскільки він такий же «інфінітичний» на ходу і за відчуттями в принципі – дивіться тест Infiniti QX30.

Відеоогляд Infiniti QX30

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version