Site icon AutoKyiv

На вул. Гусовського встановлено обмежувальні стовпчики для впорядкування руху та паркування

На вул. Гусовського, на заїзді до комплексу Генеральної прокуратури на ділянці від Кловського узвозу до вулиці Різницької, встановлено обмежувальні стовпчики для впорядкування руху та паркування. Про це повідомили в Департаменті транспортної інфраструктури.

«На цій невеликій ділянці – двосторонній рух, однак водії регулярно ігнорували дорожній знак 3.34 і залишали машини на проїжджій частині, суттєво ускладнюючи зустрічний роз’їзд транспорту», – зауважив директор КП «Київдорсервіс» Віктор Черній.

На цій ділянці обмежена ширина смуг руху, тож завдяки дорожнім стовпчикам підвищено безпеку руху і врегульовано швидкість проїзду. Принцип дії – фізично розділити транспортні потоки, щоб унеможливити зупинку в смузі руху.

Це рішення вже довело ефективність: на вулиці Покровській на Подолі до 1 вересня в рамках реорганізації дорожнього руху в районі Контрактової площі встановлено аналогічні обмежувачі. У результаті вдалося позбутися стихійного паркування на зазначеній вулиці і організувати 2 повноцінні смуги для проїзду.

Завдяки впровадженню обмежувальних стовпчиків хаотичне паркування зникло і біля ліцею № 100, для підвищення безпеки дітей, а також біля резиденції посла США – для зниження ймовірності терактів. Окрім того, дорожні стовпчики встановлено біля в’їзду до комплексу КМДА з боку вулиці Пушкінської.

 

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version