Site icon AutoKyiv

«Буде відповідати за всією суворістю закону!», – радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк про п’яного співробітника сервісного центру МВС, який скоїв ДТП із летальним наслідком

Учора ввечері, 13 листопада, в столиці в результаті ДТП за участю співробітника сервісного центру МВС, загинула одна людина, ще одна постраждала – повідомляє Цензор.НЕТ, посилаючись на слова радника міністра внутрішніх справ Зоряна Шкіряка у Facebook.

«Щодо смертельного ДТП за участю працівника Сервісного центру, яке відбулося сьогодні ввечері на перетині вулиць Туполєва та Стеценко. Позиція МВС, керівника Сервісних центрів МВС Владислава Криклій і співробітників Нацполіції чітка і безкомпромісна – буде відповідати за всією суворістю закону!» – написав він.

  

«З огляду на, що за попередніми даними винуватець був п’яний, якщо це буде підтверджено офіційно, він сидітиме в тюрмі. Крапка. Найближчим часом він буде затриманий в рамках ст.208 КПКУ, далі запобіжний захід для нього визначить суд.

Просимо припинити будь-які розмови і домисли про спроби «кришування» правопорушника. Цього немає і не буде! Таким негідникам не місце в системі МВС. Сподіваємося на справедливе покарання!» – резюмував Шкіряк.

Начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій підтвердив, що ДТП сталося за участю працівника сервісного центру 8043 в м. Києві – Володимира Найди, який вилетів на своєму авто на зустрічну смугу. У результаті лобового зіткнення загинув пасажир Mitsubishi Spacestar.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version