Site icon AutoKyiv

Гройсман розповів як буде наводити лад на дорогах

Статистика смертності через ДТП змушує приймати міри. На засіданні уряду Володимир Гройсман сповістив про намір направляти кошти для забезпечення безпеки дорожнього руху – 5% від загальної суми, яку передбачалося витрачати на ремонт доріг.

Прем’єр-міністр наголосив, що кількість ДТП та постраждалих у них в Україні дуже велика, тому проблема потребує нагального вирішення. Гройсман покроково розповів про наступні дії влади стосовно цієї ситуації:

“По-перше, ми будемо інвестувати 5% того, що ми витрачаємо на реконструкцію і модернізацію доріг, на безпеку руху. Друга позиція, яка є дуже важлива, – ми будемо підвищувати відповідальність і контроль за дотриманням правил дорожнього руху”, – сказав Гройсман.

Також Кабмін ініціює перевірки тих, хто екзаменує потенційних водіїв для видачі водійських прав.

Прем’єр-міністр вважає, що всі вищезгадані кроки значно покращать ситуацію на дорогах нашої країни.

Проект державного бюджету передбачає збільшення фінансування реконструкції доріг до 44 млрд грн. Нагадаємо, що цього року вже витрачено більше 20 млрд, а протяжність уже відремонтованих доріг складає більше, ніж 750 км.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version