Site icon AutoKyiv

Затверджено регламент в’їзду на Труханів острів

За ініціативи градоначальника Києва Віталія Кличка затверджено регламент в’їзду на Труханів острів, який суттєво обмежить рух автотранспорту. Розвиток першої еко-зони Києва триває – написав на своїй сторінці у Facebook народний обранець Дмитро Білоцерковець.

Основні принципи роботи в’їзду виходячи із регламенту:

1) Виключення людського фактору на місці обмеження заїзду, а саме відсутність паркувальника з пультом допуску на острів через шлагбаум, що могло мати корупційний ризик. У разі збою роботи системи, в індивідуальному порядку, буде можливість апеляції до оператора через кнопку зв’язку. Фіксація роботи оператора, відбувається в автоматичному режимі, в приміщенні відповідального комунального підприємства.

2) Обмеження кількості автомобілів, які мають право заїжджати на острів. Доступ на острів для автомобілів здійснюється в автоматичному режимі, виходячи зі сформованої бази. Камери зчитують номер автомобіля, якщо він є в базі, то шлагбаум відкривається. База формується містом, виходячи із законних прав знаходження об’єктів на території Труханового острова. База буде повністю прозора і доступна.

3) Вводиться нічний режим роботи допуску на територію еко-зони. Час роботи шлагбаума з 07.00 ранку до 22.00 вечора. У час, що залишився, обмеження доступу через шлагбаум немає.

4) Неминучість покарання, за перевищення швидкісного обмеження на території острова. На території еко-зони діє швидкісне обмеження 20 км/год. Встановлено камери фіксації швидкісного руху, які будуть фіксувати перевищення швидкості.

Той, хто буде перевищувати це обмеження, після трьох смс-попереджень будуть виключені з бази доступу на острів.

5) Від місця роботи шлагбауму і парковки автотранспорту, планується (з весни) організувати рух громадського електротранспорту міськими службами по території еко-зони.

Із понеділка, регламент повинен вступити в дію.

Даний регламент роботи заїзду на Труханів острів, є найбільш компромісним і справедливим.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version