Site icon AutoKyiv

Дідусь на Tesla вже не інкогніто

Продавцем меду біля метро Осокорки на Tesla виявився відомий академік Микола Васильович Ульянич- так на своїй сторінці в Facebook написала народна обраниця Ганна Романова. «Микола Васильович відмовився від цукру, м’яса і всіх шкідливих продуктів, щоранку займається в спортзалі, ходить на йогу, виробляє унікальний мед, пише книги, вчить інших бути молодими і здоровими, мріє побувати на Тибеті. А ще він фанат Ілона Маска, новітніх технологій і Tesla», – йдеться в її повідомленні.

Сам же Микола Васильович у цій же соцмережі пояснив, як зміг заробити на Tesla: «…Спочатку  купив земельну ділянку (5 соток), поступово облаштовував на ній пасіку (одноповерховий літній будиночок) з музеєм сучасного бджільництва. Потім купив в Міністерстві оборони списаний Кунг і переобладнав його під пересувну пасіку з механізацією всіх процесів на 18 вуликів і з кімнатою відпочинку. 3 роки тому все продав і отримав 37 тис. доларів, яких вистачило доплатити за обміняне моє авто «Ніссан-Ліф»

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version