Site icon AutoKyiv

За неналежний стан доріг – штраф. Перші покарані вже є…

Високопосадовців Залізничної, Шевченківської та Галицької РДА оштрафували за неналежний стан дорожнього покриття в межах їхніх районів Львова. Інспектори відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції провели огляд доріг у місті і на підставі цього винесли постанови на відповідальних осіб – повідомляється на ресурсі Zaxid.net.

«Штраф у 1020 гривень мають сплатити за порушення правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні автомобільних доріг і вулиць, залізничних переїздів, інших дорожніх споруд, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху при виникненні умов, які загрожують безпеці руху, або неприйняття своєчасних заходів до відновлення безпечних умов для руху, що передбачено статтею 140 ч.1 КУпАП», ‒ йдеться у повідомленні прес-служби патрульної поліції Львова.

У встановлені терміни відповідальні мають усунути недоліки дорожнього покриття. У протилежному випадку керівників вищезазначених РДА чекатиме відповідальність за ст.188-28 КУпАП «Невиконання законних вимог посадових осіб уповноважених підрозділів Національної поліції».

Наразі розглядаються справи про притягнення до адміністративної відповідальності посадових осіб інших адміністрацій та населених пунктів.

Можливо, такі методи поліпшать – якщо не дороги, то принаймні відношення високопосадовців до своїх обов’язків.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version