Site icon AutoKyiv

Чи поміняють чиновники іномарки на авто вітчизняні? Українці цього хотіли б…

На сайті президента України Петра Порошенка  з’явилася петиція, в якій українці пропонують замінити іномарки державних службовців на автомобілі вітчизняного автопрому.

Українці пропонують продати все іномарки, які знаходяться на балансі Ради, Кабміну, прокуратур, а замість них в гаражі поставити авто вітчизняного виробництва.

Продати державтоіноземного походження наприклад: “Лексус”, “Хюндаї” або “Тойоти”, які знаходяться на балансі прокуратури, депутатів у ВР України і замість них придбати вітчизняний автопром (наприклад, “Славути”)“, – зазначається у тексті петиції.

Саму петицію зареєстровано 3 жовтня ц.р. і до цього часу вона набрала понад вісім десятків голосів із необхідних двадцяти п’яти тисяч.

Ця петиція – результат реплік депутатів щодо того, що в Україну не повинні ввозитися авто на “єврономерах”. І українцям краще користуватися продуктами вітчизняного автопрому.

Підписуйтесь на канал Киев Автомобильный у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version