Site icon AutoKyiv

Сервіс ОККО Pay став доступним по всій Україні

Відтепер мешканці усіх міст України можуть відчути переваги оплати пального на колонці, не підходячи до каси

Київ, 29 вересня 2017 р.  Сервіс OKKO Pay для оплати пального на колонці зі смартфона, який у середині серпня розпочав свою роботу в Києві та Львові, відтепер доступний для використання по всій території України. Платіжне рішення з інтегрованою платформою цифрових гаманців Masterpass було представлене мережею АЗК разом із компанією Mastercard в оновленій версії мобільного додатку Fishka.

«Сьогоднішній темп життя є дуже високим, фактично час – це гроші. І наше інноваційне рішення OKKO Pay – це вдалий приклад того, як мережа «ОККО» допомагає водіям використовувати цей час ефективніше, –  коментує Василь Дмитрів, директор з маркетингу мережі АЗК «ОККО». – Розуміючи цінність цього рішення для клієнтів, ми активно працювали над тим, щоб OKKO Pay якнайшвидше став доступним по всій країні».

Для того щоб скористатись сервісом, необхідно заздалегідь завантажити і залогуватись у мобільному додатку Fishka. Додаток автоматично авторизує користувача, якщо він уже зареєстрований у цифровому гаманці Masterpass. Зареєструватись у гаманці можна також і безпосередньо в додатку, ввівши один раз у систему дані банківських карток. Це можуть бути картки будь-якого українського банку різних платіжних систем. Таким чином, користувачі Masterpass можуть безпечно зберігати дані всіх своїх банківських карток у цифровому гаманці та розраховуватись швидше й зручніше — без потреби щоразу вводити карткові реквізити (номер картки, CVC-2 код та ін.). Гарантом безпеки платежів з Masterpass є Mastercard.  

Дії на заправці дуже прості, тож увесь процес займе не більше кількох хвилин: необхідно вставити пістолет в бензобак і зайти у розділ ОККО Pay в додатку Fishka. А після — навести сканер програми на QR-код, розміщений на колонці, та зісканувати його. Після цього — ввести необхідну кількість літрів або суму, на яку хочете заправитись, натиснути кнопку «Оплатити» — і налив пального розпочинається автоматично.

Деталі: https://www.okko.ua/uk/okko_pay

___________

Підписуйтесь на канал “Київ Автомобільний” у Viber/Telegram, читайте нас у Facebook  та Instagram, щоб першими дізнаватися про нові матеріали і ключові події дня.

Exit mobile version