Site icon AutoKyiv

Ідемо в Європу: онлайн-реєстрація авто в Україні

Онлайн-реєстрації автомобілів бути! Про це повідомив Олексій Вискуб на зустрічі, де розглядалися питання розвитку електронних сервісів в Україні.

Уже у вересні цього року буде оприлюднено кабінет перевізника, де можна буде знайти усю необхідну інформацію з приводу ліцензії, дозволів тощо.

Вищезгаданий перший заступник голови Державного агентства з питань електронного урядування України пообіцяв, що сервіс запрацює вже до кінця цього року. Також пан Вискуб зауважив, що електронні сервіси мають бути створені і для інших сфер, таких як земельна, соціальна, будівельна та інші. Адже всі вони визначені у директиві ЄС і повинні бути забезпечені у режимі онлайн в кожній країні, що є членом ЄС.

З початку роботи онлайн-сервісу Міністерства юстиції та Державного агентства з питань електронного уряду вже зареєструвалося 1211 фізичних осіб-підприємців.

В. Гройсман у своєму звернені минулого місяця повідомив про те, що до кінця 2017 року в нашій країні має запрацювати низка онлайн-послуг, таких як наприклад реєстрація шлюбу та дитини.

Exit mobile version