Site icon AutoKyiv

Новий сервіс від «ОККО» та Mastercard: оплачуйте пальне на колонці, не підходячи до каси

Сервіс OKKO Pay для оплати пального на колонці зі смартфона — в один клік із Masterpassвже доступний в оновленому мобільному додатку Fishka

Київ, 17 серпня 2017 р. — Відтепер клієнти «ОККО» можуть оплачувати пальне просто біля колонки зі свого смартфона за допомогою нового сервісу OKKO Pay. Мережа АЗК разом із компанією Mastercard представили в оновленій версії мобільного додатку Fishka нове платіжне рішення з інтегрованою платформою цифрових гаманців Masterpass. Щоб заохотити перших користувачів, партнери також приготували спеціальну пропозицію: до 31 серпня всі, хто оплатив пальне за допомогою ОККО Pay, отримають знижку 3 грн на кожен літр.

Скористатись новим сервісом вже можна на автозаправних комплексах «ОККО» Києва та Львова. Восени послуга стане доступною по всій території України.

«Інноваційні рішення мережі “ОККО” завжди спрямовані на те, щоб створювати для клієнтів максимум зручностей і нових можливостей, — коментує Василь Дмитрів, директор з маркетингу мережі АЗК «ОККО». — Завдяки новому сервісу водіям тепер не потрібно витрачати час у черзі до каси, і навіть не обов’язково мати при собі пластикову картку, якщо вона уже зафіксована у вашому електронному гаманці. Більше того, користуючись сервісом, ще й можна отримати хорошу знижку на пальне — просто за те, що ти любиш вирішувати максимум повсякденних справ за допомогою свого смартфона».

Для того щоб скористатись сервісом, необхідно заздалегідь завантажити і залогуватись у мобільному додатку Fishka. Додаток автоматично авторизує користувача, якщо він уже зареєстрований у цифровому гаманці Masterpass. Зареєструватись у гаманці можна також і безпосередньо в додатку, ввівши один раз у систему дані банківських карток. Це можуть бути картки будь-якого українського банку різних платіжних систем. Таким чином, користувачі Masterpass можуть безпечно зберігати дані всіх своїх банківських карток у цифровому гаманці і розраховуватись швидше й зручніше — без потреби щоразу вводити карткові реквізити (номер картки, CVC-2 код та ін.). Гарантом безпеки платежів з Masterpass є Mastercard.  

Дії на заправці дуже прості, тож увесь процес займе не більше кількох хвилин: необхідно вставити пістолет в бензобак і зайти у розділ ОККО Pay в додатку Fishka. А після — навести сканер програми на QR-код, розміщений на колонці, та зісканувати його. Після цього — ввести необхідну кількість літрів або суму, на яку хочете заправитись, натиснути кнопку «Оплатити» і все — налив пального розпочинається автоматично.

«Інноваційні платіжні рішення від Mastercard покликані спрощувати оплати там, де зручність і швидкість особливо цінуються, зокрема й на заправках. Переконані, результат співпраці з “ОККО” стане черговим внеском у розвиток технологічного майбутнього українців без черг, кас і без готівки», відзначив Сергій Францішко, віце-президент з розвитку бізнесу представництва Mastercard в Україні, Молдові, Грузії та країнах Центральної Азії.

Проект OKKO Pay реалізований за технічної підтримки TAS Link та MobiPay. Еквайром платежів став ТАСКОМБАНК.

Платформа цифрових гаманців Masterpass, яка об’єднує мільйони користувачів і торговців у 34 країнах світу, рік тому стала доступною в Україні на сайтах і в мобільних додатках понад 2000 торговців. Рішення для оплат в один клік з Masterpass інтегровано в сервіси онлайн-платежів, платформу грошових онлайн-переказів Karton.ua, універсальний мобільний гаманець, чат-бот для грошових переказів у Facebook-месенджері, а також у мобільні додатки для виклику таксі, оплати пального, паркування на муніципальних парковках Києва та інші. 

###

Про Mastercard

Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com — міжнародна компанія, що спеціалізується на платіжних рішеннях і технологіях. Компанія управляє найшвидшою в світі платіжною мережею, що об’єднує споживачів, фінансові установи, торговельні підприємства, державні організації та представників приватного сектора в більш ніж 210 країнах і територіях. Продукти та рішення Mastercard роблять щоденну комерційну діяльність, таку, як покупки, подорожі, ведення бізнесу та управління фінансами, більш простою, безпечною і ефективною для кожного. Слідкуйте за нами в соціальній мережі Твіттер @MastercardNews, беріть участь в обговореннях на Cashless Pioneers Blog та підписуйтесь на свіжі новини на Engagement Bureau.

 

Про «Концерн Галнафтогаз» (мережа АЗК «ОККО»)

«Концерн Галнафтогаз» є оператором мережі АЗК «ОККО» — однієї з найбільших автозаправних мереж в Україні, до складу якої входить понад 400 автозаправних комплексів. У структурі компанії діє й найбільша в Україні мережа закладів харчування в дорозі, в тому числі 41 ресторан, які працюють під брендами A la minute, Pasta Mia та Meiwei. Підрозділи «Концерну Галнафтогаз» займаються також реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим та малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального, зберігання і транспортування нафтопродуктів. У мережі «ОККО» діє 10 нафтобаз і 16 стаціонарних та мобільних лабораторій контролю якості нафтопродуктів. На 7 київських АЗК та ще 5 локаціях за межами автозаправних комплексів працюють пункти прийому власної мережі хімчисток Bolla.

 

Про програму лояльності Fishka

Fishka — мультипартнерська програма винагород, що об’єднує мережу АЗК «ОККО», супермаркети «Фуршет», магазини цифрової техніки «АЛЛО», Райффайзен Банк Аваль, страхову компанію «Універсальна», мережу «Аптека Доброго Дня», сервіс замовлення автомобілів із водієм Uber, торгову мережу з продажу годинників «Дека» та багато інших. Здійснюючи покупки в різних мережах Партнерів Програми, можна зручно та швидко накопичити бали Fishka та обміняти їх на цінні винагороди. На сьогодні в Програмі зареєстровано більше 3,5 млн клієнтів.

 

 

 

Exit mobile version