Site icon AutoKyiv

Стан проїзду дорогами України на 12:00 8 січня! (Перелік обмежень)

Через негоду, що панує в Україні, наразі діють обмеження руху транспорту в чотирьох областях: Вінницькій, Кіровоградській, Одеській та Херсонській.

 Зокрема,

   Вінницька область:

з 11.00 обмежено рух для вантажного транспорту на автомобільній дорозі М-21 Житомир – Могилів-Подільський від 131 до 230 км (ділянка від м. Вінниця до м. Могилів-Подільський);

   Кіровоградська область:

з 9.00 віднолено рух для всіх видів транспорту на автомобільних дорогах загального користування, за виключенням:

– автодорога М-13 Кіровоград – Платонове, рух всіх типів транспортних засобів заборонено;

– автодорога Н-23 Кіровоград – Кривий Ріг – Запоріжжя, рух відкрито за виключенням вантажних транспортних засобів та автобусів.

   Одеська область:

з 11.00 віднолено рух для всіх видів транспорту на автомобільних дорогах загального користування, за виключенням:

– автодороги М-27 Одеса-Іллічівськ, від 8 до 550 км – від 22 до 564 км, де рух вантажних, великовагових та великогабаритних транспортних засобів заборонено;

   Миколаївська область:

з 12.00 відновлено рух для всіх видів транспорту на автомобільних дорогах загального користування та ділянки автомобільної дороги державного значення М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ (на Таганрог), від 55 до 550 км (межа Одеської області) – від 177 до 531 км (межа Херсонської області).

    Херсонська область:

 – обмежено рух вантажних транспортних засобів на автодорозі  М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ від 177 до 207 км (від межі з Миколаївською областю до м. Херсон).

Звертаємося до водіїв з проханням із розумінням поставитися до ситуації, уважно слідкувати за повідомленнями щодо стану проїзду дорогами України, бути готовими до очікування ліквідації наслідків негоди дорожніми службами.

Нагадуємо, на автодорогах державного значення діють спеціально обладнані майданчики для відстою транспорту. Переглянути адресну програму можливо за посиланням http://www.sai.gov.ua/ua/actual/news/8744.htm

Будьте обережні, не наражайте себе на небезпеку!

Управління безпеки дорожнього руху

ДПД Національної поліції України

Exit mobile version