Site icon AutoKyiv

Укравтодор закликав українців контролювати дорожників

Державне агентство автомобільних доріг України закликало представників громадськості інформувати про активність або бездіяльність дорожніх підприємств та організацій. Про це йдеться у відповідному зверненні, оприлюдненому на офіційному веб-сайті відомства.

За словами Голови Укравтодору Андрія Батищева, Служби автомобільних доріг, а також облавтодори в усіх областях України до здійснення зимового експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування готові, про що начальники зазначених організацій і підприємств відзвітували йому особисто.

Однак проконтролювати якість виконання ними заходів із забезпечення безперебійного проїзду та безпеки дорожнього руху у зимовий період на всіх 170 тисячах км, котрі належать до сфери управління Держагентства, – неможливо.

Саме тому Укравтодор звертається до громадян України з проханням повідомляти про активність або бездіяльність дорожників в усіх регіонах, а також про виникнення на автомобільних дорогах загального користування перебоїв у русі та заторів, спричинених значним ускладненням погодних умов.

«Скарги та подяки громадян є найкращим індикатором якості роботи дорожніх організацій, котрі якнайкраще дозволять оцінити доцільність та своєчасність використання регіональними дорожниками задекларованих ними на початку зими сил та засобів», – наголосив А.Батищев, зазначивши, що зміст і кількість громадських звернень ляжуть в основу Наказу Укравтодору, що матиме на меті відзначення найкращих і покарання тих, хто не впорався з виконанням своїх службових обов’язків.

Залишити відгук про роботу дорожніх підприємств та організацій можна за телефоном: (044) 287 11 40, а надати матеріали фотофіксації – за e-mail: uds@ukravtodor.gov.ua.

Нагадаємо, цьогоріч у разі виникнення екстремальних погодних умов рух на проблемних ділянках закриватиметься, а тому збираючись у дорогу, водії мають впевнитися в можливості проїзду за наміченим маршрутом, зв’язавшись з черговими диспетчерами Служб автомобільних доріг в областях.

 

Прес-служба Укравтодору

Exit mobile version