Site icon AutoKyiv

ПРИ ЗАТРИМАННІ АВТОМОБІЛЯ ПРАВОПОРУШНИКІВ СТОЛИЧНІ МІЛІЦІОНЕРИ ВИМУШЕНІ БУЛИ ЗАСТОСУВАТИ ЗБРОЮ (ФОТО, ВІДЕО)

Підозрілий автомобіль патрульні помітили у Голосіївському районі Києва. «Деу Ланос» тікав від міліціонерів, зухвало порушуючи Правила дорожнього руху та наражаючи інші автомобілі на небезпеку. Правоохоронці наздогнали підозрілий транспортний засіб у Дніпровському районі. З автівки вилучили залишки суміші, схожої на наркотичну речовину, а також предмети, схожі на пістолет, запал і гранату. Один правопорушник у лікарні, інший – у райуправлінні міліції.

Після дев’ятої вечора наряд патрульної служби міліції, що працював на території Голосіївського району столиці, звернув увагу на автомобіль «Деу Ланос» з двома особами у салоні. Поведінка чоловіків у машині викликала підозру. Правоохоронці вирішили встановити особисті дані пасажирів «Деу» та перевірити автомобіль на наявність заборонених предметів.

Побачивши, що міліціонери наближаються до автівки, «Ланос» набрав швидкість. Патруль почав переслідування.

«Деу Ланос» намагався «відірватися» від правоохоронців, зухвало порушуючи правила дорожнього руху: значне перевищення швидкості, проїзд перехрестя на червоне світло світлофора, виїзд на зустрічну смугу, перетинаючи подвійну суцільну лінію дорожньої розмітки. Дорогою правопорушники викидали через вікна пакетики з невідомою речовиною.

Погоня закінчилася у Дніпровському районі столиці. Саме там міліцейський патруль порівнявся з автомобілем правопорушників. У переслідуваному авто чоловіки дістали предмет, схожий на пістолет. Інспектори міліції, діючи на випередження, зробили декілька попереджувальних пострілів з табельної зброї вгору. Коли зловмисники не відреагували на дії правоохоронців, міліціонери намагалися зупинити транспортний засіб порушників шляхом пошкодження.

Правоохоронці зупинили автомобіль і затримали підозрілих осіб. Одного з правопорушників, який отримав поранення, каретою швидкої допомоги направили до лікарні. Другого доставили до районного управління міліції.

З транспорту затриманих працівники слідчо-оперативної групи вилучилизалишки суміші, схожої на наркотичну речовину, а також предмети схожі на пістолет, запал і гранату.

Подія зареєстрована. Вилучене направлено на експертизу. Відомості вносяться до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кількома статтями кримінального кодексу України: ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами), ст. 309 (незаконне зберігання, перевезення наркотичних засобів) та ст. 342 (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України

ВЗГ ГУМВС України в м. Києві

[SvenSoftSocialShareButtons]

Exit mobile version